top of page
WhatsApp Image 2020-04-06 at 17.06.32.jp

CLÍNICA DRS. FERNÁNDEZ 

" Des de que treballem amb Segurvisio, estem tranquils al nostre negoci, sabem que qualsevol contratemps serà sol·lucionat per un gran equip professional que ens aconsellen i assessoren mirant el nostre benefici "

NEGRE & SAURA ASSESSORS

" Ja fa mes d’un any que me varen instal·lar l'alarma, i la veritat es que estic molt tranquil!!!! Les dues ocasions que m'ha fet falta que vinguessin ho han fet súper ràpid!!!! Es una empresa d'aquí, amb uns bons professionals i un molt bon gerent!!!!! "

negre-saura-assessors-s-l-300x300.png
WhatsApp Image 2020-04-20 at 14.44.06.jp

CAN QUIM

" A can quim estem encantades amb aquest gran equip !! Un bon servei, una bona atenció i sobretot una gran família!! "

JOSÉ CABELLO CONSTRUCCIONS

" Fa molts anys que coneixem en Carles, personal i professionalment. No vam tenir cap dubte en confiar amb ell. La veritat és que és una gran tranquilitat saber que ens gestiona i ens cuida aquesta faceta tan important per nosaltres. "

Imagen1.png
ayuntamientoplatzaaro_edited.jpg

AJUNTAMENT CASTELL-PLATJA D'ARO

"Són una empresa amb molta serietat i de gran confiança, amb un bon sistema de seguretat"

JOSÉ CABELLO CONSTRUCCIONS

" Fa molts anys que coneixem en Carles, personal i professionalment. No vam tenir cap dubte en confiar amb ell. La veritat és que és una gran tranquilitat saber que ens gestiona i ens cuida aquesta faceta tan important per nosaltres "

Imagen1.png

MEDICAL SALUS 

" Un servei professional i de qualitat. Molt contents amb l'alarma, ho recomanem "

unnamed_edited.png

CONSTRUCCIONS MARC GARCIA ( BEGUR )

SRA. ROSA ( SARRIA DE TER )

" Empresa familiar, molt seriosa, amb un servei professional impecable i un tracte molt proper. Ràpids, amables i molt eficients. Des del primer moment transmeten molta seguretat. Molt contents amb l'alarma, ho recomanem. Gràcies SEGURVISIO "

" Estem molt contents amb el sistema de cámaras i alarma que ens vareu instal·lar. Tot perfecta. La resposta de qualsevol problema es inmediata "

WhatsApp%20Image%202021-01-23%20at%2016.

" Després de 7 anys amb securitas direct necessitava un servei de confiança i millor, amb Segurvisió ho he trobat i a més he estalviat, moltes gràcies Carlos Diaz "

SOLDADURES ROBERT VIDAL MIR

SR. LLUÍS PONS FONT (LA BISBAL D'EMPORDÀ)

" Nosaltres tenim l'alarma conectada amb Seguvisió. Fa 10 dies ens van entrar a robar a les 18h quan sortiem a buscar els nens. Els hi va saltar l'alarma i tot va funcionar a la perfecció. Primer em va sonar l'avís al mòbil, al cap de pocs segons em van trucar els de la central d'alarmas i amb 10 minuts tenia una patrulla dels mossos d'esquadra a casa. Els lladres no van tenir temps de malmetre gairebé res ja que van entrar i sortir deseguida. Sense alarma conectada ens haguéssim trobat la casa destrossada i haguéssin desaparegut tots els objectes de valor. Els agraeixo molt la seva professionalitat, estar segur i tranquil no té preu "

SRA. CARMEN ( PLATJA D'ARO )

" Estoy muy satisfecha del trabajo y la SEGURIDAD que proporciona esta empresa. Impecable. Gracias SEGURVISIO "

CARNISSERIA XARCUTERIA JORDI

" Oferta molt bona i molt cómodos pagaments. Instal·lació perfecte, molt professionals. Servei molt personalitzat i ràpid. Apps pel móvil perfectes "

WhatsApp Image 2021-01-23 at 17.05.55.jp
134130-taller-xupet33-logo.png

" Empresa seria, molt professional, seria, molt familiar, ho fan tot per la teva seguretat!! seguiu així!! "

TALLER XUPET 33

RESTAURANT BO.TIC 

" Treballar amb Segurvisio et dóna seguretat en tots els sentits "

LOGO BOTIC_page-0001.jpg
WhatsApp Image 2021-01-23 at 20.54.03.jp

" Un gran servei i professionalitat, gràcies per fer la feina ben feta. Segurs amb Segurvisio "

JORDI DÍAZ HUERTAS 

SRA. VIRGINIA AGUADO ( LA BISBAL D'EMPORDÀ )

" La experiencia con Segurvisio es MUY positiva. Buen asesoramiento y mejor ejecución del trabajo, rápido y limpio. Respuestas inmediatas en caso de cualquier fallo en el sistema. Sistema de alarma seguro y fiable con un muy buen equipo de seguridad detrás del teléfono. Precios ajustados, flexibilidad y facilidad de pago. Trato familiar. RECOMENDABLE 100% "

SRA. ANDREA ( BEGUR )

" Ofereix molt bon servei, tots els treballadors tenen una molt bona atenció cap el client i qualsevol problema estan a la disposició d'aquest "

PERRUQUERIA AL* MU

" Bona relació qualitat-preu, bon servei, bon tracte. Què més podem demanar ? Molt contents "

WhatsApp Image 2021-01-23 at 22.06.58.jp
WhatsApp%20Image%202021-01-24%20at%2020.

" El meu negoci està protegit amb el millor servei d'alarmas de la província, el millor servei tècnic i la millor qualitat. 💯 X 💯 recomanable "

AUTO REPARACIÓ MIKI DÍAZ

JOIERÍA PARDO 

" Alarma Categoría III. Excel·lent servei, personal àmpliament qualificat, que tot i les dificultats tècniques d'una alarma per aquest tipus d'establiment, van desenvolupar la seva feina ràpida i efectivament, tot amb un tracte personal proper "

logo.jpg
WhatsApp Image 2021-01-25 at 09.58.54.jp

" Estem molt contens dels serveis que ens ha ofert segurvisió, es molt professional! "

CARNISSERIA QUIM MATAS

SONA LLUM I SO PROFESSIONAL

" Després d’anys amb Securitas Direct, ens vam decidir fer el canvi amb segurvisió. La visita tècnica, l’elaboració del pressupost i finalment amb l’instal•lació ben feta per part del seu personal. Estem contents. Treballen bé, ràpids i eficaços. L’atenció per part de tots ells és molt bona. Us recomanem Segurvisió per la vostra alarma "

WhatsApp%20Image%202021-01-25%20at%2010.
WhatsApp%20Image%202021-01-25%20at%2010.

BOTIGA HOMO

" Son uns grans professionals i amics que gràcies a ells tinc la tranquilitat dels meus i podem estar segurs a casa
A mes amb l’experiència que tenen et saben assessorar molt bé. També gràcies a ells he demanat que m’hi instal·lin l’alarma per el negoci familiar. Jo realment diria que tenen totes les virtuts que es demana. Eficiència, Seguretat, rapidesa, amistat. Realment si tinguéssim de posar una puntuació a tot el conjunt en el meu cas posaria un 10. Si teniu que posar una alarma no dubteu en contacta amb ells perquè realment us agradarà moltíssim el tracte "

bottom of page